De oefentherapeut staat voor u klaar ook in Corona-tijd!

26-10-2020 - Tanja Feleus

Nieuwsflits in de week van de oefentherapie!!

De oefentherapeut staat voor u klaar! Ook in Corona-tijd!! 

Nadat in het voorjaar een aantal weken geen fysieke consulten konden worden gegeven mochten in mei de praktijken voor oefentherapie Cesar en Mensendieck onder strikte voorwaarden weer opengesteld worden. De regel bleef: behandelen in de praktijk als dit mogelijk is, anders op afstand via video -  of telefonische consulten. Nu de besmettingen weer flink oplopen en de ziekenhuizen overbelast dreigen te raken is een mogelijke lockdown niet ondenkbaar.

Wij als oefentherapeuten Cesar en Mensendieck in Zeeuws-Vlaanderen zullen u ook dan zo veel mogelijk blijven begeleiden en ondersteunen middels consulten via video en telefoon. Op dit moment geven we fysieke consulten nadat triage heeft plaatsgevonden. Als naar aanleiding hiervan behandeling in de praktijk niet verantwoord is zal er besproken worden of de behandeling op afstand kan plaatsvinden.

We zijn inmiddels vertrouwd met het behandelen op afstand en hebben er alle vertrouwen in dat wij oefentherapeuten Cesar en Mensendieck, als specialisten op alle gebieden van houding, beweging, chronische pijn, slaapproblemen, sportproblemen, zwangerschaps- , bekkenklachten en psychosomatische klachten, u ook in corona-tijd goed kunnen behandelen!!


Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Typ hier jouw bericht:


Naam*
E-mailadres*
Je bericht*
Vul de code in*
Captcha
Velden met een * zijn verplicht!