Karin de Baets

Oefentherapeut Cesar/Mensendieck
Locatie: Hulst

Alles draait bij mij om inzicht geven en motiveren

Ik ben in 1994 afgestudeerd als oefentherapeut Mensendieck. Nog steeds volg ik zeer regelmatig na- en bijscholing om mijn kennis up-to-date te houden en me verder te verdiepen in het vak.

Ik vind het mooi om mensen inzicht te geven in waar hun klachten vandaan kunnen komen. Zo gaan ze zelf ook begrijpen wat eventueel veranderd kan worden en zijn ze sterker gemotiveerd om te veranderen.

Dat doe ik door samen met de cliënten te kijken naar hun dagelijkse activiteiten: hoe doen ze de dingen, hoe zit het met de belasting en de belastbaarheid verdeeld  over de dag? 

Ik wil mensen laten zien wat ze kunnen doen om klachten te verminderen of te voorkomen. Daarnaast geef ik handvatten mee om thuis, op school of op het werk zelf verder mee aan de slag te gaan.

Alles draait bij mij om inzicht geven en motiveren. Ik vind het daarom heel belangrijk om tijd en aandacht aan elke patiënt te geven. Elke behandeling is maatwerk. We gaan aan de slag met wat de patiënt zelf belangrijk vindt.

Mijn patiënten noemen mij deskundig, serieus, geduldig en lief. Ze geven aan dat ik precies de juiste oefeningen op maat geef. Ze vinden me lekker down to earth. Mijn professionaliteit en het meedenken over hun situatie spreken ze aan. 

Specialisaties:
- Geregistreerd bekkenoefentherapeut
ZwangerTotaal therapeut
- Artrose (aangesloten bij het Artrosenetwerk Zeeuws-Vlaanderen)
- Algemene groepslessen

 

Karin de Baets

karin@oefentherapiezvl.nl