Tanja Feleus

Oefentherapeut Cesar/Mensendieck
Locatie: Terneuzen

Ik coach mensen om hun houding en bewegingen te verbeteren

Ik werk sinds 1996 als oefentherapeut Mensendieck. Ik heb destijds onder meer stage gelopen in de zwangerenzorg bij Carita Salome. Dat vond ik superleuk en dus was het voor mij na een aantal jaren werken als algemeen oefentherapeut een logische stap om samen met mijn collega Karin de Baets zwangerschapslessen op te zetten.

De laatste twaalf jaar heb ik mij meer gespecialiseerd in het begeleiden van zwangeren, zowel vrouwen met als zonder klachten. Hiervoor heb ik verschillende bijscholingen gevolgd op het gebied van de bekkenbodem, het bekken en de zwangerschap. Nu geef ik naast mijn werk in de praktijk ook zwangerschapslessen zowel voor als na de bevalling.

Het mooiste vind ik om samen met de cliënten te zoeken naar de mogelijke oorzaak van de klachten als het gaat om de houding en bewegingen in het dagelijks leven. Ik coach hen om die houding en manier van bewegen te verbeteren. Het geeft me een goed gevoel als mensen zich bewustworden van de invloed van hun houding op hun lijf en klachten.

Tijdens de zwangerschap verandert er veel aan het lichaam van de vrouw en dus is het extra belangrijjk goed op de houding te letten. Het geeft erg veel voldoening om vrouwen met minder klachten meer te kunnen laten genieten van deze mooie fase in hun leven.

Ik ga altijd samen met mijn cliënten op zoek naar een oplossing voor een probleem. Ik wil mensen motiveren en positief aan de slag laten gaan met wat ze leren.

Daarbij vind ik het heel belangrijk dat cliënten zich op hun gemak en begrepen voelen bij mij. Ze moeten hun hart durven luchten.

Cliënten vinden mij een vrolijke, enthousiaste en gedreven therapeut.

Specialisaties:
- Geregistreerd bekkenoefentherapeut
- Slaapoefentherapeut

Tanja Feleus

tanja@oefentherapiezvl.nl