Jolanda Verhage

Klik hier voor meer informatie over mij.


MS dag 31 mei 2024

Geplaatst door Jolanda Verhage

Jolanda Verhage oefentherapeut - Mensendieck werkzaam in Medisch Centrum Epicurus is aangesloten bij MS Netwerk Zeeuws Vlaanderen. Ze helpt mensen met MS om ze zo zelfstandig mogelijk te laten functioneren.
Lees meer

Zorgen om toename fysieke klachten bij pubers.

Geplaatst door Jolanda Verhage

Oefentherapeuten Cesar/Mensendieck maken zich zorgen over toename klachten aan het houdings- en bewegingsapparaat bij pubers. In onze praktijken zien we een toename van klachten bij pubers. Met name nek-, schouder-, rug of hoofdpijnklachten. Het vele zitten in een slechte houding en te weinig bewegen is bij veel pubers de oorzaak. Veel gebogen zitten maakt dat het middendeel van de wervelkolom te veel doorbuigt, wat kan leiden toe een grotere kromming in dat deel van de rug. Dit versterkt zich in de groeispurt, waarin de echte probleemgevallen ook duidelijk zichtbaar gaan worden. De rugspieren zijn bijna niet actief waardoor ze hun functionaliteit om de rug rechtop te houden verliezen.
Lees meer

Praktijkruimte Terneuzen opnieuw ingericht

Geplaatst door Jolanda Verhage

Wat zijn we blij met onze vernieuwde ruimte in Medisch Centrum Epicurus! In onze sfeervolle ruimte met een frisse rustgevende uitstraling ontvangen we iedereen met veel plezier.
Lees meer