Tanja Feleus

Klik hier voor meer informatie over mij. 


De oefentherapeut staat voor u klaar ook in Corona-tijd!

Geplaatst door Tanja Feleus

We zijn inmiddels vertrouwd met het behandelen op afstand en hebben er alle vertrouwen in dat wij oefentherapeuten Cesar en Mensendieck, als specialisten op alle gebieden van houding, beweging, chronische pijn, slaapproblemen, sportproblemen, zwangerschaps-, bekkenklachten en psychosomatische klachten, u ook in corona-tijd goed kunnen behandelen!!
Lees meer

Oefentherapie in groepsverband in Coronatijd

Geplaatst door Tanja Feleus

Ook in deze tijd gaan wij door met onze groepsactiviteiten. Zo geven meerder collega’s inmiddels algemene groepslessen via een beveiligd videoconsult. Ook de ZwangerTotaal groepslessen als voorbereiding op de bevalling en de lessen na de bevalling gaan door! Deze week werd zelfs een babymassage-les gegeven, ieder thuis met het wondertje op schoot.
Lees meer

Totaal, vitaal en fit de coronatijd door.

Geplaatst door Tanja Feleus

De oefentherapeut geeft je hierbij tips en tricks! In deze gekke tijd worden we ons massaal bewust van het belang van goede gezondheid. Iedereen wil immers, na de quarantainetijd, fit verder kunnen, iedereen wil fit blijven en voorkomen dat het coronavirus, als het jou treft, je ernstig ziek maakt. Ten gevolge van coronaquarantaine merken we allemaal hoe belangrijk gezondheid is, vandaar deze infographic. Maar ook in andere omstandigheden kunnen mensen te maken hebben met thuiswerken, ook dan is deze infographic goed bruikbaar.
Lees meer

Vol trots presenteren wij onze nieuwe website.

Geplaatst door Tanja Feleus