Mireille Dobbelaar

Klik hier voor meer informatie over mij. 


Beweeg Veilig! valpreventie programma

Geplaatst door Mireille Dobbelaar

Onzeker op de benen? Behoefte aan meer bewegen? Bang om te vallen? Weten wat u zelf kunt doen om een val te voorkomen? Meldt u dan nu aan voor ons Beweeg Veilig! valpreventie programma. De eerste bijeenkomst start op dinsdag 14 mei in Terneuzen!
Lees meer

Verhuisbericht praktijk locatie Sas van Gent

Geplaatst door Mireille Dobbelaar

Verhuizing van de praktijk per 4 augustus 2022! Het nieuwe adres voor de praktijk wordt: Multifunctioneel Centrum De Statie Canadalaan 2e 4551AL Sas van Gent.
Lees meer

Opening nieuwe vestiging per 1 april 2021

Geplaatst door Mireille Dobbelaar

Start nieuwe vestiging Oefentherapie Cesar- Mensendieck in Terneuzen per 1 april 2021!
Lees meer

Ouderen vallen steeds vaker.

Geplaatst door Mireille Dobbelaar

Vallen in huis bij ouderen komt steeds vaker voor. Uit onderzoek van VeiligheidNL blijkt dat het aantal valincidenten in huis en tuin ieder jaar toenemen met meer opnames op de spoedeisende hulp tot gevolg. De verwachting is dat het aantal ouderen dat valt in 2020 verder zal toenemen.
Lees meer

Tips om prettig thuis te werken.

Geplaatst door Mireille Dobbelaar

Werkt u nu ook veel thuis achter de laptop of computer? Dan hebben wij een oefenprogramma voor u, waarbij verschillende spiergroepen gestretcht worden. Een goed gestretcht lichaam is mobieler, soepeler en sterker. Een bijkomend voordeel is dat er minder snel pijnklachten ontwikkelen. Doe rek en strekoefeningen tussendoor uw werkzaamheden om te ontspannen tussendoor. Wilt u enkele voorbeeldoefeningen? Hieronder zijn enkele oefeningen voor u uitgeschreven om te proberen!
Lees meer